Stappenplan

GoedBouw heeft een goede reputatie in kwaliteitsbouw- en verbouwingen in Amsterdam en omstreken. GoedBouw gebruikt haar Lean GoedBouw Planning® om het bouwproces te beheren; hierdoor wordt er efficiënt gewerkt met een hoogwaardige kwaliteit. Onze gerealiseerde projecten zijn hiervan goed voorbeeld.
Binnen het team van GoedBouw zijn er vakmannen op meerdere disciplines. In het plan van aanpak en de overzichtelijke planning, ziet u daarom een groot team ingepland.

1

Spreek uw wensen uit

Droomt u van verbouwen of van een aanbouw of opbouw bij uw woning? Laat ons uw droom realiseren. Met onze ervaring, vakkrachten en kwaliteitsmateriaal is nagenoeg alles mogelijk. Vertel ons uw droom en wij denken gelijk mee.

De Ideeën fontein

Thomas bekijkt samen met u ter plaatse de renovatie- of verbouwplannen en ziet vaak mogelijkheden waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht. Kortom, hij brengt u op ideeën, maar u beslist uiteraard zelf. 

2
3

Heldere Offerte

In onze offertes zijn alle werkzaamheden en materialen beschreven om waarmee we uw wensen in stappen kunnen realiseren.  

Goede begeleiding

Wekelijks hebben we een bouwoverleg waarin we de fasering, voortgang en kwaliteit bespreken en eventuele nieuwe of aangepaste wensen kunnen bespreken. 

4
5

Oplevering & Nazorg

We zijn uiterst kritisch op ons werk. We vinden het belangrijk dat het opgeleverde werk aan alle afspraken en aan al uw wensen voldoet. We besteden veel aandacht aan de opleverprocedure. Deze is hier helemaal na te lezen. Belangrijkste is dat u tevreden bent. Mochten er toch nog wat puntjes zijn? In de onderhoudsperiode tot 3 maanden na oplevering zetten we alle puntjes op de i, als dat nodig is.

Verzekering & Garantie

GoedBouw werkt samen met AON Amsterdam voor adequate en zorgvuldige verzekeringen. GoedBouw heeft een uitgebreide doorlopende WA en CAR-Verzekering. GoedBouw geeft twee jaar garantie op haar uitgevoerde werk.

Goedbouw
6
Menu