Complimenten over de nazorg. Thomas had al gezegd dat het stucwerk altijd wat gaat werken. Goedbouw kwam dit na 3 maanden even snel oplossen.

Stan
Thomas loopt al aardig wat jaren mee in de Amsterdamse Aannemerswereld. Hij heeft al behoorlijk wat projecten naar volle tevredenheid opgeleverd. Of het nu gaat om een nieuwe badkamer, een keuken, het verbouwen van een zolder, een aanbouw of een volledige renovatie.
We denken altijd oplossingsgericht mee en gaan daarbij voor lange termijn kwaliteit. Ons doel is het – boven verwachting – realiseren van uw droom.
15 jaar+ mogen bouwen in Amsterdam voelt als een voorrecht.
Thomas Vis
____
Bouwkundig ondernemend
Goedbouw is zich goed bewust van de uitdagingen van deze tijd. Duurzaamheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel, zowel als het gaat om gebruikte materialen als ten aanzien van onze mensen.
Het Kenniscentrum Duurzaam Bouwen is een platform dat ondernemers met bouw- of verbouwplannen de weg wijst in de mogelijkheden voor duurzame toepassingen en de financiering (stimuleringsregelingen) daarvan. Zij bieden onder andere een ‘second opinion’, zodat bouwplannen die op de klassieke manier zijn voorbereid, alsnog duurzaam gemaakt kunnen worden.
Via de website www.kenniscentrumduurzaambouwen.nl kunnen ondernemers in contact komen met bedrijven en organisaties die hen verder kunnen helpen. Van architect tot installateur, van bouwer tot bank.
Wij zetten vooral in op het verkleinen van de CO2-uitstoot en nemen daarvoor deel aan het Carbon Disclosure Project (CDP). De grootste reductie van broeikasgassen kan gerealiseerd worden in meer duurzame exploitatie van gebouwen. Slechts 20 procent van de uitstoot van broeikasgassen is toe te rekenen aan productieprocessen. De overige 80 procent komt voort uit de exploitatie van afgeronde projecten. Dat betekent dat op dit punt de meest winst te behalen valt bij het bedrijfsonderdeel waar de publiek-private samenwerking is ondergebracht. Bij de bedrijfsonderdelen wordt gemeten en gestuurd op beperking van CO2-uitstoot van ondermeer bouwplaatsen, transport, eigen huisvesting en leveranciers/onderaannemers.
GoedBouw zet zich in voor het milieu. Dit doen wij door verantwoorde keuzes te maken. Zoals in ons houtassortiment. GoedBouw werkt uitsluitend met FSC® en PEFC™ gecertificeerd hout.
FSC® is een initiatief van het Wereld Natuur Fonds, de Novib en Milieudefensie. FSC® staat voor een certificeringssysteem, dat het voortbestaan van de bossen waarborgt. Het FSC® hout wordt verantwoord gekapt. De gecertificeerde producten zijn te herkennen aan het FSC®-logo op het product. Het PEFC™-keurmerk geeft de verzekering dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor people, planet & profit.
GoedBouw streeft naar duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers, door het aanbieden van opleidingen, het jaarlijks uitvoeren van een medewerkers tevredenheidsonderzoek, en door het voeren van een actief VGWM beleid veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu.
Om richting en invulling te geven aan die visie heeft GoedBouw haar MVO-ambities ondergebracht in de bekende 3 P’s: People, Planet en Prosperity. Dit betekent dat wij kiezen voor duurzaamheid gericht op de Mens, onze leefomgeving optimaliseren met als doel een Welvarender uitgangspositie te creëren voor Iedereen. En dat op Ondernemende, inspirerende, betrokken en professionele wijze. Als het gaat om duurzaam ondernemen geven we graag het goede voorbeeld. Zo zijn wij aangesloten bij het ‘Kenniscentrum Duurzaam Bouwen‘
Een van de eerste eisen die maatschappelijk verantwoord ondernemen stelt, is ethiek. Daarom heeft GoedBouw een gedragscode ingevoerd, die geldt voor alle onze medewerkers. Zo hebben we een vertrouwenspersoon waar medewerkers terecht kunnen als zij overtredingen constateren, of zelf tegen dilemma’s aanlopen.
Kwaliteit zit in veel dingen, maar als je gebruikte materialen, je vakmensen én je procedures aan hoge standaarden voldoen is dat volgens ons dé manier om de kwaliteit te borgen.
Goedbouw gebruikt bij voorkeur bouwmateriaal van hoogstaande kwaliteit. We hebben daarvoor een selectie van kwalitatieve, betrouwbare toeleveranciers. Alle gebruikte bouwmaterialen voldoen minimaal aan de geldende kwaliteitseisen. De keuze voor de uiteindelijk gebruikte materialen en uitvoeringen ligt uiteraard bij de klant zelf.
Goedbouw is een allround bouwbedrijf gespecialiseerd in particuliere opdrachten zoals uitbouwen wc/douche, uitbouw, badkamer renoveren, plaatsen dakkapel incl metselwerk, aanbouw, volledige renovatie, verbouwing van zolder, et cetera. Op een paar uitzonderingen na hebben wij alle vakkrachten in huis, zodat we het hele project qua calculatie en planning geheel in eigen huis hebben.
Onze diensten: Constructief werk, zoals uitbouwingen | Installatie-, elektra- en loodgieters werk | Metselwerk | Timmerwerk | Schilderwerk | Installatie en leveren van nieuwe kozijnen, deuren en trappen | Inzetten van dubbelglas | Tegelwerk | Stucadoorswerk | Vloerbedekkingen | Sloopwerk | Montagewerk | Het renoveren van gevels
Wij besteden veel aandacht aan de opleverprocedure. Deze procedure bestaat uit de volgende stappen:
Tijdens deze bezichtiging vragen wij u om uw project te controleren op het geleverde werk volgens de offerte, zoals het soort tegelwerk en sanitair of plaats van de elektrapunten.
De schouw en oplevering van uw woning worden begeleid door een opleveraar. Tijdens de schouw wordt u in de gelegenheid gesteld uw project te beoordelen alsof het een oplevering betreft: u noteert dan op het door ons verstrekte formulier alle punten welke naar uw mening nog extra aandacht vergen.
De oplevering van uw woning is een belangrijk (juridisch) moment. Indien er tijdens de oplevering onverhoopt opleverpunten worden geconstateerd, dan spannen wij ons in om deze opleverpunten zoveel mogelijk tijdens de oplevering al voor u op te lossen. In een enkel geval is dit niet mogelijk en worden de opleverpunten genoteerd door de opleveraar op een ‘proces verbaal van oplevering’.
De garantie gaat drie maanden na de opleveringsdatum van uw woning in. De duur van de garantie is over het algemeen zes jaar. Uitzondering hierop zijn bepaalde onderdelen waarvoor een kortere termijn geldt of die zijn uitgesloten van garantie, zoals vermeld in de SWK-garantie- en waarborgregeling.
Voor ernstige gebreken geldt een garantietermijn van tien jaar. Hierbij moet u denken aan ernstige gebreken aan de fundering, hoofddraagconstructie en het casco, waardoor de bewoonbaarheid in het geding komt.
De eerste drie maanden na de oplevering wordt de onderhoudsperiode genoemd. Tijdens deze onderhoudsperiode kunt u eventuele gebreken melden bij de uitvoerder. Gebreken worden beoordeeld en indien de punten voor herstel in aanmerking komen, wordt het herstel zo spoedig mogelijk in gang gezet. Tegen het einde van deze onderhoudsperiode nemen wij contact met u op om af te stemmen of u nog eventuele gebreken heeft in uw woning. Na de onderhoudsperiode is de garantieregeling van toepassing.
Complimenten over de nazorg. Thomas had al gezegd dat het stucwerk altijd wat gaat werken. Goedbouw kwam dit na 3 maanden even snel oplossen.
Stan
Thomas besprak wekelijks de voortgang met ons en gaf ons steeds de keuze uit alternatieve oplossingen.
Joost
We waren zeer te spreken over de duidelijke offerte. Alles wat we besproken hadden was er duidelijk in verwerkt.
Max
Goedbouw was voor ons het perfecte bouwbedrijf. Met hun goede adviezen, bouw én afwerking hebben ze onze droom meer dan waargemaakt, altijd in goed overleg.
Fanny
Dankzij een slimme oplossing van Thomas hadden we er opeens een paar m2 woonoppervlak bij.
Denise
We zijn achteraf zo blij dat we hebben geluisterd naar de tips van Thomas. Het was iets duurder, maar we zijn er iedere dag zo blij mee!
Nina