U bent klaar voor Goed?

Stuur een mail, bel ons voor een vrijblijvende afspraak. Of vul het contactformulier hieronder in.
We krijgen op die manier al een beter idee van wat jouw/jullie vraag is.
GoedBouw is aangesloten bij Bouwend Nederland.
privacy policy

  Heeft u beeld of bestanden die ondersteunend zijn aan uw verhaal?

  Vacatures

  Uitvoerder / projectleider

  Parttime 0,6 – 0,8 FTE

  Door het groeiend aantal renovatieprojecten en verbouwingen zijn we op zoek naar een parttime uitvoerder / projectleider.

  Je hebt ruime ervaring met kleinschalig particulier werk zoals verbouwingen en renovaties. Gemiddeld geef je leiding aan 10 tot 15 bouwvakkers en ben je verantwoordelijk voor 4 tot 6 projecten. Je werkt goed samen met de werkvoorbereider / planner en adviseert de inkoop over materiaal. Door jouw inbreng en aansturing gaan planning en realisatie hand in had. Je zorgt voor duidelijke werkbonnen en instructies. Zorgt voor een efficiënte productiviteit en een nette bouwplaats. Bij deze projecten zal je werkvergaderingen leiden. Daarnaast heb je contact met de klanten, onderaannemers en zzp-ers over het project om de voortgang en gemaakte afspraken te bewaken.

  Je bent verantwoordelijk voor het hele project, ervaring en enthousiasme in de bouw en als projectleider is daarom een vereiste. Je hebt verantwoordingsgevoel, werkt zelfstandig en je bent iemand die op zijn strepen kan staan. Daarnaast ben je redelijk goed met ICT, zoals goede beheersing van de computer en smartphone.

  Let er wel even op dat je voldoet aan onderstaande eisen:

  • Afgeronde opleiding Bouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Vastgoed & Makelaardij of vergelijkbaar;
  • Ervaring met bouw gerelateerd projectmanagement;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • VCA Vol certificaat (of bereid om deze te behalen);
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

  Werkvoorbereider / planner

  Parttime 0,6 – 0,8 FTE

  Door het groeiend aantal renovatieprojecten en verbouwingen zijn we op zoek naar een parttime werkvoorbereider / planner.

  Je hebt ruime ervaring met kleinschalig particulier werk zoals verbouwingen en renovaties. Je neemt de werkvoorbereiding op je, zorgt voor een goede efficiënte planning, adviseert de inkoop over materiaal en maak je een (werk)planning van de projecten. Uitstekende samenwerking met de uitvoerder / projectleider is een vereiste. Door jullie loopt het project gesmeerd.

  Je hebt verantwoordingsgevoel, werkt zelfstandig en je bent iemand die op zijn strepen kan staan. Daarnaast ben je redelijk goed met ICT, zoals goede beheersing van de computer en smartphone.

  Let er wel even op dat je voldoet aan onderstaande eisen:

  • Afgeronde opleiding Bouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Vastgoed & Makelaardij of vergelijkbaar;
  • Ervaring met bouw gerelateerd projectmanagement;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • VCA Vol certificaat (of bereid om deze te behalen);
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

  Allround timmerman

  fulltime 0,8 – 1,0 FTE

  Door het groeiend aantal renovatieprojecten en verbouwingen zijn we op zoek naar een fulltime timmerman die ons team service en klein-bouw komen versterken in de regio van Amsterdam.

  Je hebt ruime ervaring met kleinschalig particulier werk zoals verbouwingen en renovaties. Jij bent samen met je collega’s het gezicht op de bouwplaats. Je bent een echte allrounder, waarbij je tijdens de projecten altijd weer ijzersterk werk levert. Door de diversiteit van de projecten, is geen dag hetzelfde. Maar daar kun jij prima mee overweg. Op het ene project werk je bijvoorbeeld meer in de ruwbouw, terwijl je op het andere project aftimmerwerk doet.

  De werkzaamheden zijn, net als de projecten, divers bekistingswerk, stellen profielen, kozijnen stellen, wanden plaatsen, plafond betimmering, aftimmerwerk en allerlei bijkomende werkzaamheden. Deze verscheidenheid in werkzaamheden en projecten maakt het werken bij GoedBouw erg leuk, afwisselend en leerzaam.

  Wij zoeken een klantgerichte vakman/vakvrouw die

  • zich herkent in de kernwaarden Betrouwbaar, Sociaal betrokken en Klantgericht;
  • een vakopleiding Timmeren heeft afgerond;
  • ervaring heeft als Timmerman of Timmervrouw;
  • woonachtig is in de omgeving van Amsterdam;
  • bereid is om zich continu te ontwikkelen;
  Menu